Visste du at små og mellomstore bedrifter (SMB) i dag utgjør 99 prosent av norsk næringsliv? SMB-bedriftene er med andre ord en uhyre viktig del av den økonomiske verdiskapingen i næringslivet.

SMB Norge er den eneste interesseorganisasjonen som kun jobber for små og mellomstore bedrifter, og i mer enn 25 år har vi kjempet for for å ivareta de mindre bedriftenes interesser og levevilkår.

Sammen med våre 5000 medlemmer fordelt på alle bransjer, er vi den sterke stemmen i samfunnsdebatten og saker som opptar landets bedriftsbyggere. Ved å være en tydelig støttespiller hele veien gjennom bedriftenes utviklingsfaser, gjør vi det enklere å forløse ny vekst og ønsket utvikling.

Vi oppfordrer derfor din bedrift til å bli en del av de som utgjør ryggraden i norsk næringsliv! Her får du 6 gode grunner til hvorfor du bør bli medlem av SMB Norge:

1. En bro til politiske myndigheter

Helt siden 1992 har SMB Norge jobbet målbevisst for å bedre regelverket og rammevilkårene for mindre bedrifter i Norge. Vi har nær kontakt med politiske myndigheter, og dermed de beste forutsetninger for gjennomslagskraft og påvirkningsmuligheter i storting og regjering. Vårt nettverk er stort, og veien fra medlem til myndigheter er kort.

Les også:  Visste du at et medlemskap i SMB Norge gir deg tilgang på gratis juridisk rådgivning?

Olaf Thommessen - SMB Norge

2. Sammen er vi sterkere – dra nytte av våre partnere

SMB Norge sitt partnerprogram er satt sammen slik at du har tilgang til alt du trenger for å starte og drive bedrift. Våre medlemsfordeler utvikles kontinuerlig slik at du kan bruke tiden på det du kan best.

3. Den viktige eksperthjelpen når du trenger det

Når utfordringene eller skaden oppstår er det fort gjort å bli rådvill, men hos oss står du aldri alene – verken før problemet oppstår eller underveis.

Jus er et komplekst område, og det er ikke alltid like lett å vite hvilke rettigheter man har når det blant annet kommer til arbeid, kjøp eller husleie. Derfor står en rekke advokater klare til å hjelpe og rådgi deg.

SMB Norge er opptatt av din trygghet uten at det skal koste mer enn det trenger. Vi tilbyr skreddersydde og rimelige forsikringsløsninger som er tilpasset din virksomhet, samt at du har tilgang til egne dyktige rådgivere som kjenner ditt forsikringsbehov.

Har du kanskje glemt pensjonssparing? Det har ikke vi! Verken du eller ansatte skal tape når pensjonsalderen kommer, så vi hjelper din bedrift i hvordan du kan forvalte pengene på best mulig måte.

Les mer om medlemskap i SMB Norge her.

4. De beste forutsetninger for å lykkes som leder og bedrift

Vi vet hva som trengs for å starte og drive bedrift, og jobber hardt for at våre medlemmer skal ha de beste forutsetninger for å lykkes. Derfor tilbyr vi ulike kurs sammen med vår partner der du kan lære av de beste innen fagfelt som blant annet organisasjon og ledelse, bedriftsutvikling, og økonomistyring og likviditet.

Vi vet også hvor viktig det er å opprettholde effektivitet i bedriften, så gjennom behovskartlegging, coaching og oppfølging underveis gir vi deg konkrete verktøy du trenger for å enklere effektivisere driften.

Les også: De små og mellomstore er verdifulle! 

Vi har stor tro på at du kan effektivisere arbeid, frigjøre tid og spare penger gjennom riktig veiledning og rådgivning!

5. Fra innovasjon til markedsføring

Ingen kjenner bedriften bedre enn deg, men syns du det er vanskelig å “selge den”? Alle ønsker å lykkes med markedsføring, men mangler kanskje ressursene, verktøyene og eller rett og slett tiden.

Som medlem hos oss får du gratis rådgivning der vi hjelper din bedrift i gang. Ved behov kan vi også organisere en individuell markedsførings workshop for deg og ditt team. Her gjennomgår vi dine markedsføringsbehov, og tilbyr digitale markedsføringsløsninger og strategier.

Sammen kan vi og våre partnere hjelpe din bedrift å oppnå resultater.

6. Et faglig sterkt nettverk

Kunnskapsdeling og nettverk er uvurderlig! Det å kunne sparre med likesinnede og dele erfaringer anser vi som et must. Gjennom medlemskapet får du tilgang på unike nettverk der du møter engasjerte bedriftsledere. I samarbeid med våre partnere arrangerer vi faglige seminarer og konferanser over hele landet og skaper gode møteplasser med godt innhold.

Sammen står vi sterkere, så bli medlem i SMB Norge i dag!

Bli medlem i SMB Norge

Del:
Untitled Document