Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Frokostseminar: Digitale trusler mot SMB-bedrifter

23/10/2019 | 08:00 - 10:00

Oktober er Den Nasjonale Sikkerhetsmåneden. I samarbeid med SMB Norge, Experis Cybersecurity og NorSIS  arrangerer advokatfirmaet Ræder et frokostseminar om digitale trusler.

Seminaret er gratis for medlemmer av SMB Norge

Målet er at seminaret skal bidra til at din bedrift kan få bedre oversikt over de digitale truslene som finnes, hvilke plikter bedriften har til å sikre seg, hvilken juridisk risiko manglende sikkerhet innebærer, og ikke minst hvilke muligheter man har til å begrense risikoen – sikkerhetsmessig og juridisk.

Agenda:

Kaffe/registrering 0800-0830.

Digitale trusler mot små og mellomstore bedrifter
Vi ser nærmere på hvilke trusler myndighetene og ekspertene mener er mest alvorlige for små og mellomstore bedrifter, og gir noen gode råd om hva dere kan gjøre for å unngå dem.

v/Bjarte Malmedal, Fagleder Experis Cybersecurity

Plikter og muligheter for små og mellomstore bedrifter
Nær sagt alle virksomheter er direkte eller indirekte forpliktet til å ta cybersikkerhet på alvor. Vi gir en oversikt over de sentrale forpliktelsene under sikkerhetsloven med forskrifter, IKT-forskriften og GDPR. Uansett om din bedrift er forpliktet eller ikke, finnes det muligheter for å begrense den juridiske risikoen knyttet til cyber-trusler, for eksempel gjennom gode avtaler med kunder og leverandører og gjennom gode interne rutiner og tydelig internt definerte roller.

v/ Advokatene Kyrre W. Kielland og Vebjørn Søndersrød, Advokatfirmaet Ræder AS

Panelsamtale: Hva kan små og mellomstore bedrifter gjøre for å sikre seg mot cybertrusler?
Vi tar utgangspunkt i et realistisk scenario og diskuterer hva småbedrifter kan og bør gjøre for å sikre seg. Hvor mye ressurser skal bedriften legge i sikkerheten og er det noe som bør prioriteres opp/ned? Seminardeltakerne vil få mulighet til å stille egne spørsmål til panelet både under og etter debatten.

Panel: Fagleder, Bjarte Malmedal (Experis Cybersecurity), seniorrådgiver Trude Talberg-Furulund (NorSIS), regionsdirektør Atle Torstensen (SMB Norge) og partner Vebjørn Søndersrød (Advokatfirmaet Ræder).

Moderator: Partner Kyrre W Kielland

Her kan du melde deg på!

Detaljer

Dato:
23/10/2019
Tid
08:00 - 10:00
Hendelse Kategori:
Hendelse Tags:
, , , , ,
Hjemmeside:
https://www.raeder.no/Arrangementer/digitale-trusler-mot-smb-bedrifter/

Arrangør

Advokatfirmaet Ræder
Telefon:
+47 232 72 700
Epost:
post@raeder.no
Hjemmeside:
www.raeder.no

Sted

Advokatfirmaet Ræder
Dronning Eufemias gate 16
Oslo, Oslo 0191 Norge
+ Google Map
Telefon:
98019372
Hjemmeside:
www.raeder.no
Untitled Document