Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Konferanse om digitalvekst

10/10/2019 | 08:00 - 18:00

Vi kjenner alle til det digitale skiftet som treffer alle bedrifter og nesten utelukkende alle bransjer. Det å treffe kunden digitalt blir stadig mer utfordrende, men samtidig kan digital markedsføring og salg være rimelig og skape store effekter (man kan nå mange kunder med lite midler).

Spørsmålet mange stiller seg er hvordan man skal sørge for å være relevant for nettopp sine kunder. For noen kan det handle om å komme øverst på Google når man søker “håndverkerbedrift”, for andre kan det handle om at man ønsker at flere kommer gjennom stegene til å kjøpe noe i nettbutikken. Uansett er det jo viktig å sørge for at kunden finner nettopp deg på nett – enten det er snakk om en nettbutikk eller en tradisjonell industribedrift.

Vi i SMB Norge har hatt dialog med Conversionista, som er et selskap som jobber med konvertering og digital vekst. 10. oktober arrangerer Conversionista Nordens største vekst- og konverteringsevent – Conversion Jam 2019.

Hit kommer eksperter innen konvertering og digital vekst fra hele verden (forfattere av bestselgende bøker og anerkjente foredragsholdere fra selskaper som Facebook og Spotify. Gründeren av Conversionista kommer også).

Med andre ord, hvis du vil lære deg litt mer om hvordan du skal vokse på nett så er dette arrangementet for deg og din bedrift. Vi i SMB Norge har selvsagt skaffet deg medlemsrabatt

Klikk her for å melde deg på

Skrive rabattkoden SMBNORGE når du bestiller på linken så får du 1000 kr i rabatt.

 

Detaljer

Dato:
10/10/2019
Tid
08:00 - 18:00
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://oslo.conversionjam.com/

Sted

Radisson Blu Scandinavia
Holbergsgate 30
Oslo, 0166 Norge
+ Google-kart
Untitled Document