Bedriftsforbundet E-læring

Nettkursene som tilbys er åpne for alle, men som medlemsbedrift i Bedriftsforbundet får du spesielt gunstige betingelser.
Bedriftsforbundet E-læring tilbyr nettbasert opplæring i en rekke temaer inkludert farlig arbeid, brannvern, elsikkerhet og HMS. Studer når og hvor du vil i det tempoet som passer deg.
Nettstudier er en fleksibel og motiverende måte å lære på og lar seg enkelt kombinere med jobb, familie og andre forpliktelser. I tillegg er denne måten å studere på kostnadseffektiv og tidsbesparende fordi du lærer der du er og slipper å ta fri fra jobben og reise på kurs. Du starter kurset og studerer når det passer deg, i ditt eget tempo.

Se alle våre nettbaserte kurs

Seminarer og vanlige kurs

I tillegg til våre nettbaserte kurs, arrangerer Bedriftsforbundet også vanlige kurs og seminarer som er skreddersydde for små og mellomstore bedrifter. Disse handler ofte om temaer innen jus som er relevante for næringsvirksomhet.

Medlemsmøter og nettverktreff

Bedriftsforbundet arrangerer medlemsmøter med mange forskjellige aktuelle temaer. De avholdes over hele landet, flere ganger i året. Medlemsmøtene er fine arenaer for å møte andre bedriftsledere og utvide sine nettverk.

Facebook