Med Eurocard Pro-appen, skriver du raskt og enkelt reiseregningen direkte i mobilen, og sparer både tid og penger.

Mange bedrifter har fortsatt omstendelige rutiner for utleggshåndtering. Det betyr at de ansatte må bruke verdifull arbeidstid på å sortere kvitteringer og fylle ut skjemaer – noe som ofte fører til frustrasjon og feil.

– Eurocard har utviklet appen Eurocard Pro, spesielt designet for mindre bedrifter som ikke har et eget reiseregningssystem. Med appen skriver du reiseregningen når det passer; på flyet, toget, bussen eller på kaféen.

Med tjenesten lager du reiseregningen uten store anstrengelser og med færre feil – allerede før du er tilbake fra f.eks. en tjenestereise, sier Patricia Scott, ansvarlig for løsninger mot små- og mellomstore bedrifter hos Eurocard.

Slik fungerer det

Når du betaler med Eurocard, ser du kjøpet umiddelbart i Eurocard Pro-appen. Papirkvitteringene skannes enkelt med mobilkameraet, slik at de automatisk matches med transaksjonene i appen. Også PDF-kvitteringer kan importeres og matches med transaksjonene.

Eurocard Pro konverterer dessuten valuta ved utenlandsbetalinger. Med appen kan du også regne ut bilgodtgjørelse ved hjelp av mobilens kartfunksjon – alle typer utlegg håndteres dermed på samme sted. Utleggene sorteres raskt og effektiv på prosjekt eller kunder. Når reiseregningen er ferdig, sender du den på e-post til rett person. Enkelt og greit.


Last ned Eurocard Pro her:

 

Del:
Untitled Document