Kun 3 av 10 ansatte oppfyller WHO og helsedirektoratets anbefalinger om 30 minutter aktivitet om dagen. Dette skaper dårlig helse, sykefravær og lavere produktivitet.

Løsningen er MotiOne. En digital tjeneste for aktivitet og en naturlig tilrettelegger for en bedre og sunnere hverdag blant ansatte. Målet med appen er enkelt – å sørge for friskere og mer engasjerte arbeidsplasser ved å gjøre det enkelt, engasjerende og morsomt for ansatte å komme i bedre form.

Med fokus på lavterskel trening og hverdagsaktivitet jobber vi for å redusere sykefraværet og øke jobbengasjementet i store og små bedrifter.

Olaf Thommessen om MotiOne

Publiser innhold i egen feed og samle de ansatte gjennom grupper og arrangementer.

De ansatte holder seg også i gang via et motiverende poengsystem basert på den enkeltes mål og aktivitetsnivå.

Trening og aktivitet er morsommere sammen med andre. La deg motivere og bygg nye og sunne relasjoner med dine kolleger. Legg inn type aktivitet, hvor og når aktiviteten skal finne sted og inviter dine kolleger. Enkelt og motiverende.

Kommenter, del bilder, video og annet innhold fra arrangementet og “like” dine sporty kolleger. Hvis dere vil, kan dere vennskapelig konkurrere om hvem som er mest sporty eller bare ha det gøy. Bygg miljø og kultur sammen med dine kolleger.

Olaf Thommessen og Samira Lekhal om sammarbeidet mellom Greenudge og Bedriftsforbundet

Prøv MotiOne gratis i 30 dager

Lurer du på hvordan MotiOne fungerer? Prøv oss gratis i 30 dager – helt uforpliktende.

Facebook