Coronaviruset har snudd opp-ned på fremtidsplaner i bedrifter over hele landet. Hva da med regjeringens SMB-strategi som ble lansert høsten 2019?  

Les også: Det er nå den virkelige jobben begynner

I august 2019 la regjeringen frem sin nye strategi for SMB-sektoren. Med denne strategien ønsket regjeringen å sette en tydelig kurs for regjeringens innsats overfor små og mellomstore bedrifter.

Verdiskaping

Strategien skulle markere oppstarten av et langsiktig og målrettet arbeid for vekst, arbeidsplasser og småbedriftens bidrag til et bærekraftig samfunn, konstaterte daværende næringsminister Torbjørn Røe Isaksen.

– Målet er at små og mellomstore bedrifter skal bidra best mulig til den samlede verdiskapingen i norsk økonomi, sa Isaksen.

Les også: Roser tiltaksplan for kvinnelige gründere

Planer

Siden da har utbruddet av Covid-19 sendt norsk næringsliv ut i den største krisen siden krigen. Spørsmålet er hvilke konsekvenser får dette for regjeringens planer om å bidra til vekst i SMB-sektoren? Har forutsetningene som lå til grunn for SMB-strategien endret seg så mye at planene bare kan kasseres?

Dette er blant spørsmålene som statsminister Erna Solberg skal besvare under et lunsjseminar i regi av SMB Norge torsdag 25. juni på Thon Hotel Opera i Oslo. På grunn av restriksjoner knyttet til coronautbruddet vil det ikke være mulig å invitere alle medlemmer til selve seminaret. Men hele seminaret vil sendes direkte på Facebook-siden til SMB Norge og på www.dinbedrift.no.

Så hold av tidspunktet – Torsdag 25. juni fra 11:00 til 13:00! 

 

Program:

11:00 – Velkommen fra SMB Norge v/ Jørund Rytman, Leder for politikk og samfunnskontakt

11:05 – Velkommen fra Thon Hotel v/ konserndirektør Morten Thorvaldsen

11:20 – Statsminister Erna Solberg

12:00 – Innlegg fra Åsunn Lyngedal (AP)

12:45 – Avslutning av Olaf Thommesen

PS: Det kan forekomme endringer i programmet

 

6 gode grunner til å bli medlem i SMB Norge

 

 

Del:
Untitled Document