Eneste leverdør i Norge!

«Det har vært, og er fortsatt – en fantastisk reise å være med på å bygge opp og legge til rette for Norges første Mastergradsstudiet i Coaching!».

Cecilie, coach og rådgivere hos Fønix Kompetanse tok, som én av fire i Norge, mastergraden i 2016.
«Jeg vet at kompetansen som studiet gir utgjør en vesentlig forskjell, både for studenten (meg), for bedriften og for faget».

Fønix Kompetanse tilbyr deg nå muligheten til å ta en Mastergrad i Coaching. Denne gir deg unike og nye muligheter til å utvikle ditt lederskap. Uansett hvilket nivå du er leder på, uansett i hvilken bransje eller hvor mange / få du er leder for, vil dette studiet gi deg verdifull og nyttig læring.

Les også: Hvordan blir fremtiden? [Gratis rådgiving]

Vår kunder sier at et av våre tydeligste kjennetegn, er at vi er at vi er på og praksisnære i vårt samarbeid. Kombinasjonen av kunnskap om forretningsprosesser og menneskelige ressurser gjør oss til en faglig sterk sparringspartner. Med dette masterstudiet vil våre kunder få en forsterket arena med utvikling, dybdeforståelse og praktisk ledertrening.

SMB Norge - Fønix Kompetanse

Cecilie – en glad student som endelig er uteksaminert

«Jeg lærte teori og praksis som bidro til at jeg videreutviklet mine kognitive, kritiske og intellektuelle ferdigheter:

  • Forretningsmessig utbytte: fra fremtidens mål til den operative lederrollen, organisasjons- og teamutvikling, strategi og målarbeid.
  • Faglig utbytte: innføring og bruk av anerkjente modeller og gjennomprøvde verktøy, teoretisk forankring, praktisk trening og internasjonale sertifiseringer.
  • Personlig utbytte: Bevisstgjøring og endring til hensiktsmessige handlingsmønstre, aktiv bruk av refleksjoner og selvledelse.


Jeg gjennomførte og besto, som en av fire i Norge, en kompetanseforankret leder- og coachutdanning. Du kan nå bli nr. 5!»
avslutter Cecilie.

Les også: Hvordan kan du som smb-leder møte situasjonen som er nå?

Studiet gir deg en teoretisk akademisk og en praktisk forankring hvor alt ligger til rette for en solid profesjonell dybdekompetanse. Det som gjør dette masterstudiet unikt, er at det inneholder mye obligatorisk trening på den nye kunnskap du som student tilegner deg. Det betyr at alle må øver og Cecilie – en glad student som endelig er uteksaminert trene på det dere lære, i trygge omgivelser med tilbakemeldinger og oppfølging, før dere kan gå ut i verden og praktiskere ny kunnskap.

Les også: Dette bør du vite som leder i en småbedrift.

Vi starter opp med første kull i november. Masterstudiet er lagt opp som samlingsbasert deltidsstudiet over to år med fysiske samlinger i Drammen og onlineundersivning.

PS! Du trenger ikke ha en Bachelor for å søke dette studiet.

Del:
Untitled Document