Fordeler ved å være medlem i SMB Norge

 • SMB-juristen (gratis juridisk rådgivning)

 • ​SMB-forsikringen (forsikring tilpasset din bedrift med gratis gjennomgang fra en uavhengig forsikringsrådgiver)

 • Tilgang til eksklusive tjenester og produkter fra våre ​SMB partnere

 • SMB-lobbyisten (gratis lobbyrådgivning)

 • Konkurranseutsetter forsikringene til din bedrift med jevne mellomrom for å få de beste prisene

 • Et sterk politisk talerør for små og mellomstorebedrifter (SMB)

 • Tilgang til dokumentmaler og skjemaer du trenger til å starte og drive bedrift

 • Gode pensjonsordninger gjennom KLP

 • Kurs for medlemmer med medlemspris

 • Studieturer til utlandet for å lære mer om eksportmarkeder og annen forretnings kultur

 • Fasttrack hos Norwegian uansett prisklasse du flyr med og billigere flybilletter

Medlemskap Pris

Antall årsverk

Ordinært, pris pr. år

0 – 1
3.100,-
2 – 5
5.000,-
6 – 10
6.200,-
11 – 14
7.500,-
15 – 20
8.700,-
Mer enn 20
10.000,-

Registrer deg som medlem her:

Som medlem er gratis juridisk bistand aldri langt unna. Vår advokat er alltid tilgjengelig for våre medlemmer og er villig til å bistå også over telefon og e-mail. Så slipper du å gå og lure på noe. Les mer…

Som medlem har du tilgang til vår egenutviklet bedriftsforsikring. Forsikringen er tilpasset kontor-, service-, handels- og håndverks- virksomheter. Dette er kun tilgjengelig for våre medlemmer. Les mer…

Fordelsprogrammet SMB partner består av produkter og tjenester skreddersydd for deg vil starte og drive egen virksomhet. Fordelsprogrammet utvikles kontunierlig med i samarbeid med sentrale bedrifter i næringslivet for å skape en enklere hverdag for SMB. Les mer…

Hva våre medlemmer sier om oss

Ofte Stilte Spørsmål

Når vi finner samarbeidspartnere så ser vi først og fremst etter tjenester som gjør det lettere og morsommere å drive bedrift. Vi sikrer dermed at våre medlemmer får rimelig tilgang til en rekke nyttige digitale verktøy som bidrar til å effektivisere driften.

Oppstartsfasen er ofte en utfordrende tid for en bedrift. Mange gründere er eksperter på sin vare eller tjeneste, men mangler kompetanse på enkelte andre områder - som for eksempel jus. Første gang man skal skrive under en juridisk bindende avtale er det trygt å vite at du kan ringe til en av våre erfarne advokater for en gjennomgang av ordlyden uten at det koster deg noe.  Du får dessuten tilgang til en rekke nyttige rabattavtaler og landets beste bedriftsforsikring.

SMB-lobbyisten kan løfte viktige saker opp til beslutningstakere. Det kan være alt fra dårlige konkurransevilkår lokalt til tøffe reguleringskrav for din bransje.

Svaret er ja, og nå tilbyr vi dessuten en sparegaranti. Hvis du og din bedrift ikke klarer å spare inn et beløp tilsvarende medlemskontingenten etter å ha brukt minst 4 av våre tjenester - så dekker vi mellomlegget.

Ja, du kan begynne å bruke medlemsfordeler umiddelbart etter registrering.

Eiere av små eller mellomstore bedrifter i Norge, som er registrert i Brønnøysund og har organisasjonsnummer.

I dag har vi rundt 5000 medlemsbedrifter fra hele landet, og vi vokser stadig. Det er viktig for oss for at jo flere bedrifter vi representerer, jo tyngre veier våre argumenter når vi snakker med beslutningstakere.

Det avhenger av antall ansatte i din bedrift. For eksempel, hvis du bare har en ansatt så koster det kr 3100 per år. Mer om prisene du finner på denne nettsiden ovenfor.

Først registrerer du deg for å bli medlem via registreringsskjemaet. Du får en velkomstmelding innen 1-3 dager. Vi sender fakturaer elektronisk, enten via EHF, e-post med vedlagt PDF eller via vanlig post. Betalingsfrist er 14 dager.

Dessverre, nei. SMB Norge er kun fokusert på små og mellomstore bedrifter. Siden 1992 har SMB Norge kjempet for at små og mellomstore bedrifter skal få bedre rammebetingelser. Dette er vår viktigste fordel i forhold til andre organisasjoner i Norge.

Facebook