Denne uken legger SMB Norge ut på en 3-dagers sommerturne på Sørlandet for å besøke bedrifter og treffe noen av våre dyktige tillitsvalgte i regionen.

Les også: Massasjeforbundet melder seg inn i SMB Norge

– Etter en utrolig hektisk periode så gleder jeg meg til å komme meg ut av Oslo-gryta og treffe mange av de bedriftene og menneskene som vi har jobbet så hardt for de siste månedene, sier SMB Norges administrerende direktør Olaf Thommessen.

– Jeg gleder meg også sette meg ned med våre dyktige tillitsvalgte for å høre hvordan de har kommet seg igjennom denne krisen, legger Thommessen til.

Les også: Lunsjseminar med statsminister Erna Solberg

Atle Thorstensen, regionsansvarlig i SMB Norge

Ta kontakt

Sammen med Jørund Rytman, som er leder for politikk og samfunnskontakt, kommunikasjonssjef Joachim Dagenborg og Atle Thorstensen som er regionsansvarlig i forbundet, vil SMB Norge-sjefen besøke Grimstad, Arendal, Kristiansand og Kvinesdal de nærmeste dagene.

– Vi skal innom rundt 10 bedrifter langs sørlandskysten, og så skal vi ha større samlinger i både Kristiansand og Arendal, forteller Thorstensen som oppfordrer bedriftseiere i regionen som ønsker å treffe gjengen fra SMB Norge til å ta kontakt.

Regionsansvarlig Atle Thorstensen treffes på thorstensen@smbnorge.no 

 

6 gode grunner til å bli medlem i SMB Norge

 

 

Del:
Untitled Document