Norges Massasjeforbund, med sine over 800 medlemsbedrifter, melder seg kollektivt inn i SMB Norge og sikrer seg dermed en slagkraftig støttespiller i arbeidet med å løfte frem viktige politiske saker for sin yrkesgruppe

– Vi ønsker å bli med på laget for å ha en solid samarbeidspartner i ryggen som kan bidra til å åpne dører politisk og hjelpe oss å nå målene vi har satt oss som forbund og for yrket vårt, sier styreleder Vivi Ann Waggestad.

Les også: Hver femte småbedriftseier vurderte å gi opp under coronakrisen

Coronakrisen

Waggestad understreker at SMB Norges arbeid for å ivareta interessene til landets minste bedrifter gjennom coronakrisen var helt avgjørende for deres beslutning.

– 90 prosent av medlemmene i Norges Massasjeforbund driver enkeltpersonforetak og ble hardt rammet av Covid-19 krisen. Vi har med takknemlighet sett den store og utrettelige jobben SMB Norge har lagt ned for å bedre rettighetene til oss med små og mellomstore bedrifter både før, men spesielt nå under krisen, sier styreleder Vivi Ann Waggestad.

Olaf Thommessen, administrerende direktør i SMB Norge

SMB Norge-sjef Olaf Thommessen

Norges Massasjeforbund er det største særforbundet for massører og massasjeterapeuter som jobber med helserettet behandling og massasje i Norge. Organisasjonen ble etablert i 1995 og har over 830 medlemmer over hele landet.

– Norges Massasjeforbund og deres medlemmer er hjertelig velkommen inn i SMB Norge-familien. Vi gleder oss til å ta fatt på arbeidet med å løfte frem saker som er viktige for deres yrkesgruppe og på den måten bidra til at det blir både lettere og morsommere for dem å drive virksomheten, sier SMB Norges administrerende direktør, Olaf Thommessen.

Les også: Nå bør det komme skatte- og avgiftskutt

Gode grunner

Med Norges Massasjeforbund om bord passerer SMB Norge 6000 medlemmer med god margin. På få år har organisasjonen dermed doblet sin medlemsmasse.

– For oss i Norges Massasjeforbund har det vært mange gode grunner for å melde seg inn i SMB Norge i tillegg til deres politiske påvirkningskraft. Vi vil spesielt trekke frem tilgangen til gratis juridisk bistand og gode forsikringsordninger for alle våre medlemsbedrifter, sier Wagggestad.

Medlemmene i Norges Massasjeforbund arbeider på klinikker, innen idretten, og ute på bedrifter. De jobber tverrfaglig sammen med leger, fysioterapeuter, kiropraktorer og andre. For å være medlem må man tilfredsstille forbundets strenge fagkrav og forplikte seg til å følge forbundets faglige og etiske retningslinjer

HER KAN DU LESE MER OM NORGES MASSASJEFORBUND

 

6 gode grunner til å bli medlem i SMB Norge

Del:
Untitled Document