Dipper er et norsk mobilselskap som er skreddersydd for små og mellomstore bedrifter – kunder som heller vil bruke tid på sin egen bedrift enn på mobiloperatøren sin.

 
Dipper tilbyr enkle og oversiktlige mobilløsninger helt uten bindingstid – med like, lave priser til alle.
Dipper vet at de må fortjene kundenes tillit. Derfor fokuserer de på å ha høy kvalitet i alt de gjør, og et servicenivå som skal overgå kundens forventninger.
 

Automatisk lave priser

Dipper vet at pris er ferskvare! En god pris i dag er ikke en god pris om 2 år. Derfor senkes prisene for alle deres kunder automatisk ved prisendringer. Du trenger ikke å følge med – Dipper gjør det for deg!
 

Enkle løsninger

Kunder liker enkle selvbetjeningsløsninger på dipper.no, hvor de har muligheten til å gjøre det aller meste selv. Blandt annet kan du justere abonnement etter bedriftens, eller hver ansattes behov. Ut i fra historikk, tipser vi deg faktisk om du kan spare penger ved å gjøre endringer – Det kaller vi ekte serviceglede!
Dipper har dessuten en proff, men enkel sentralbordsløsning, som kun tar noen få minutter å sette opp. Hele løsningen kan betjenes via en app på mobilen, og dine kunder får da en god opplevelse enten om du er ledig eller opptatt.
Dippers kunder nyter godt av Telenors gode dekning over hele landet, også 4G der det er tilgjengelig.
EPSI Rating Norges mobilundersøkelse for 2017 har for tredje år på rad plassert Dipper på topp. Undersøkelsen er uavhengig, og måler kundetilfredshet hos de største mobiloperatørene gjennom nær 1000 intervjuer med norske bedrifter. I undersøkelsen kommer Dipper best ut blant mobiloperatørene både på kundetilfredshet og kundelojalitet, og selskapet har forbedret seg på begge parametre.
Dipper har også vunnet digi.no sin kåring av beste mobilabonnement for mellomstore bedrifter.
 

Har du lyst å prøve Dipper?

Ring oss på 06020 eller gå inn på dipper.no/bedriftsforbundet for å registrere deg.
Som medlem i Bedriftsforbundets Fordelsprogram gir vi deg et unikt tilbud ved å inkludere 2 GB ekstra hver måned i et år fra avtaleinngåelse, helt uten ekstra kostnad.

Del:
Untitled Document