Olaf Thommessen har vært administrerende direktør i SMB Norge siden 2016. Han er utdannet siviløkonom og har bred bakgrunn fra både politikk, næringsliv og organisasjonsliv.

Olaf Thommessen er født i Oslo i 1966 og er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Han har dessuten en mastergrad fra IMD i Lausanne, Sveits og ett år med politiske studier på Sciences Po i Paris. Olaf er i dag bosatt i Oslo.

Olaf Thommessen, SMB Norges administrerende direktør

Olaf Thommessen, SMB Norge

“Små og mellomstore bedrifter er selve ryggraden i norsk økonomi og de fortjener å bli møtt med større velvilje av det offentlige”

– Olaf Thommessen

Yrkeskarriere

Gjennom sin yrkeskarriere har han hatt lederstillinger i selskaper som Orkla, Nera og Storebrand. Han har også erfaring som selvstendig næringsdrivende etter å ha startet selskapet Etheco, som spesialiserte seg på etikk og samfunnsansvar. Før han overtok stillingen som administrerende direktør i SMB Norge var han generalsekretær i Plan Norge.

Politikk 

Olaf var nestleder i partiet Venstre fra 2004 til 2008. Han ble valgt inn i Oslo Bystyre i 2007, hvor han satt i finanskomiteen.

Ecpat

Ved siden av jobben i SMB Norge er Olaf styreleder i organisasjonen Ecpat Norge, som er dedikert til kampen mot seksuell utnytting av barn.

Pressebilder av Olaf Thommessen finner du i SMB Norges presserom.  

Kontakt: 

Epost: thommessen@smbnorge.no

Du kan følge Olaf på Facebook, Twitter og Instagram

 

 

 

 

 

Del:
Untitled Document