I en tid der alt går fortere, må små og mellomstore bedrifter tenke mer som de store og fram til 1.2 2019 får medlemmer i Bedriftsforbundet et foredrag som vanligvis koster 15,000,- eks mva uten kostnad*.

En times inspirerende foredrag om betydningen av strategi for små- og mellomstore bedrifter. Perfekt som inspirasjon for en ledergruppe, hele firmaet eller et styre. Av kapasitetsårsaker gjelder først til mølla.

*Dere må dekke eventuelle reisekostnader t/r Oslo for Øivind Breen. Reisetid utover totalt 3 timer faktureres med halv dag; 8.500,- eks mva.

Vekst og utvikling er det et møte med breen.as handler om

Konkret. Rett på sak. Men samtidig med store perspektiver. Vår enkle og energiske prosess hjelper dere til å bli tydelige i deres ledelse og å ta steget videre. Vi diskuterer de fire områdene for vekst.

Vi ser på målene og deler dem i satsinger der det gir mest effekt. Vi ser på virksomhetens rolle i markedet, hva dere skal bli best på og forbedre eller effektivisere. Vi definerer kundesyn, kundeopplevelse og selskapets kvalitet, kultur, identitet. Hvordan snakker dere? Hvordan skal markedet se på dere og høre om dere? Mange kaller StrategiSprint en vitamin-sprøyte, en revitalisering. Det liker vi. Det vil vi våre workshops skal være.

Metodikken StrategiSprint er utviklet av breen.as basert på mange års erfaring. Her er det fokus og konsetrasjon – så vi hverken kaster bort tid eller mister kraften i det vi snakker om. StrategiSprint er en samling for ledelsen eller den gruppa dere vil ha med. Full fokus. Fullt trøkk. Tydelige resultater. Og en tydelig plan videre. Vi starter kl 1600 dag 1 og holder på til kl 1700 to dager senere.

To dager borte fra jobben og dere har utført flere måneders arbeid – med større kvalitet.

Les mer her: https://www.breen.as/strategysprint

Innlegg fra Breen AS:
Innlegg fra Breen AS: