Mobilselskapet for små og mellomstore bedrifter

Alle Bedriftsforbundet-medlemmer får 2 GB ekstra data hver måned i ett år fra avtaleinngåelse hos Dipper, mobilselskapet for små og mellomstore bedrifter! Dipper har vunnet EPSI-kåringen i 2015, 2016, 2017 og 2018 og er mobilselskapet med de mest tilfredse og lojale bedriftskundene. I EPSI-undersøkelsen kommer det fram at bedriftskundene mener at Dipper er det mobilselskapet som er enklest å forholde seg til. I tillegg oppleves Dipper som det mest pålitelige mobilselskapet med jevnt over høy produktkvalitet.

Dipper er et 100% eid datterselskap av Telenor og tilbyr full Telenor-dekning, lave priser og ingen bindingstid.

Lave priser: Når Dipper reduserer prisene på et abonnement, gjelder det alle kunder på det abonnementet. Skulle bare mangle, synes Dipper. Hos Dipper får du heller ingen skjulte gebyrer eller liten tekst med store konsekvenser. Dipper-kunder kan bruke abonnementet sitt som hjemme i hele Europa, ikke bare i EU.

Ingen liten skrift: Vi vet at kundene våre heller ønsker å bruke tiden sin på sin egen bedrift enn på oss. Derfor har vi bygget et mobilselskap tuftet på enkle kvalitets-løsninger og glimrende kundeservice. Det du ser, er det du får. Hos Dipper er det ingen liten skrift eller overraskende gebyrer.

Dipper Bedriftsnett: Dipper tilbyr en meget brukervennlig Bedriftsnett-løsning som forenkler samtalehåndteringen til bedriften. Hvem har vel lyst til å miste kunder som følge av tapte anrop? Trenger dere et profft sentralbord til lav pris? Det får dere hos Dipper. Og alt kan styres super-enkelt med Bedriftsnett-appen.

Selvbetjening: Ved hjelp av Min Side, Min Bedrift og Dipper-appen kan du enkelt administrere abonnementene dine. Behov for mer data? Da kan enkelt bytte abonnement og få mer data med en gang. Vil du betale mindre? Da kan du enkelt velge et mindre abonnement.