Tjenesten leveres med en fast pris per bruker per måned hvor all support er inkludert. Dustin gir ekstra gode priser på hardwarekjøp til medlemmer i Bedriftsforbundet.

For mange små og mellomstore bedrifter kan IT være utfordrende og tilbudene føles uoversiktlig. I tillegg kan utgiftene variere fra måned til måned. Dustin har lansert et konsept som er tilpasset små og mellomstore bedrifter, med det formål å gi IT et løft til en forutsigbar pris.

Dustin ønsker å gjøre IT enkelt, slik at din bedrift kan ha fokus på sine primær oppgaver. Dustin cloud client representerer en enklere og rimeligere IT hverdag for norske bedrifter. Den viktigste årsaken er at den representerer to revolusjonerende elementer på hvordan norske selskaper vil forholde seg til IT verktøy og tilknyttede budsjetter.

Det ene er Office 365 som utnytter fordelene ved Microsoft sin mest moderne skyløsning for kjent programvare [Office pakken og Exchange] med bedre tilgjengelighet og sikkerhet til lavere kostnad. Det andre er profesjonelle og innovative verktøy som løser drift og vedlikehold enklere enn tidligere.

Med Dustin cloud client får du begge fordelene fra en av Microsofts sterkeste partnere.

Selve tjenesten leveres med en fast pris per bruker per måned hvor all support er inkludert. I tillegg tilbyr Dustin ekstra gode priser på hardwarekjøp til medlemmer i Bedriftsforbundet som kjøper Dustin Cloud client.

Hvordan har din bedrift løst sin IT? Ta kontakt med oss for en gjennomgang av dagens løsning og presentasjon av tilbud fra Dustin.