Escalon – en ‘one stop shop’ for essensielle forretningstjenester

Bedrifter i vekst har ofte samme utfordringer – mangel på ressurser og økonomi. Hvordan de få ressursene som er tilgjengelig skal brukes riktig, er minst like utfordrende – dere hverken trenger eller har råd til en økonomisjef på heltid, heller ikke HR-ansvarlig fordi dere kun har noen få ansatte. Hva om dere kunne hatt slike ressurser på deltid? 

Vi mener at bedriftene i SMB-segmentet skal ha mulighet til å trekke på samme type kompetanse som de store bedriftene kan. Tradisjonelt sørger de store bedriftene for at de har all nødvendig kompetanse «in-house», mens SMB ikke har hatt tilgang på denne kompetansen fordi det er for dyrt. Før nå. 

 

  • Vi tilbyr én løsning

Escalon Services leverer «essensielle forretningstjenester». Det vil si at vi, i tillegg til å ta ansvar for regnskapet og lønnskjøringen din, kan tilby deg ressursene fra en Controller, en Økonomisjef/CFO – og/eller en HR-ressurs. 

  • Hvordan funker det?

Hos oss kan du kjøpe økonomisjef-tjenester f.eks. 4 timer i uken, eller en controller f.eks. en dag i uken, eller etter behov gjennom måneden. Det betyr at du får tilgang på kompetanse og rådgivning som vil være av vesentlig verdi for din virksomhet. Hva med å la en av våre controllere tar ansvar for å følge opp likviditeten din, og sørge for jevnlig oppdatering av 12-måneders prognose på resultat og kontantstrøm for din bedrift? Slik kan din bedrift få et skikkelig planleggingsverktøy på linje med større virksomheter.   

Ved siden av dette, leverer Escalon regnskaps- og lønnstjenester til svært konkurransedyktige priser. 

Ønsker du en prat om hva vi kan bistå din bedrift med, så vil vi gjerne at du tar kontakt med oss! 

Bakgrunn og etablering

  • Etablert i Norge for to år siden 
  • Pr i dag ca 100 kunder som vi bistår på økonomi/regnskap/HR. 
  • Opprinnelse fra Palo Alto/Silicon Valley i USA, der man i mer enn 10 år har bistått over 3.000 selskaper på deres reise. Les mer om Escalon Services