Escalon Services

Oops...
Slider with alias none not found.

Bedrifter i vekst har ofte samme utfordringer – mangel på ressurser og økonomi. Hvordan de få ressursene som er tilgjengelig skal brukes riktig, er minst like utfordrende – dere hverken trenger eller har råd til en økonomisjef på heltid, heller ikke HR-ansvarlig fordi dere kun har noen få ansatte. Hva om dere kunne hatt slike ressurser på deltid? 

Bedrifter i vekst har ofte samme utfordringer – mangel på ressurser og økonomi. 

Vi mener at bedriftene i SMB-segmentet skal ha mulighet til å trekke på samme type kompetanse som de store bedriftene kan. Tradisjonelt sørger de store bedriftene for at de har all nødvendig kompetanse «in-house», mens SMB ikke har hatt tilgang på denne kompetansen fordi det er for dyrt.

Escalon

Hvordan funker det?

Hos oss kan du kjøpe økonomisjef-tjenester f.eks. 4 timer i uken, eller en controller f.eks. en dag i uken, eller etter behov gjennom måneden. Det betyr at du får tilgang på kompetanse og rådgivning som vil være av vesentlig verdi for din virksomhet.

Hva med å la en av våre controllere tar ansvar for å følge opp likviditeten din, og sørge for jevnlig oppdatering av 12-måneders prognose på resultat og kontantstrøm for din bedrift?

Slik kan din bedrift få et skikkelig planleggingsverktøy på linje med større virksomheter.   

Ved siden av dette, leverer Escalon regnskaps- og lønnstjenester til svært konkurransedyktige priser. 

Ønsker du en prat om hva vi kan bistå din bedrift med, så vil vi gjerne at du tar kontakt med oss! 

Escalon – en ‘one stop shop’ for essensielle forretningstjenester

Bakgrunn og etablering

  • Etablert i Norge for to år siden 
  • Pr i dag ca 100 kunder som vi bistår på økonomi/regnskap/HR. 
  • Opprinnelse fra Palo Alto/Silicon Valley i USA, der man i mer enn 10 år har bistått over 3.000 selskaper på deres reise. Les mer om Escalon Services 

Vi tilbyr én løsning

Escalon Services leverer «essensielle forretningstjenester».

Det vil si at vi, i tillegg til å ta ansvar for regnskapet og lønnskjøringen din, kan tilby deg ressursene fra en Controller, en Økonomisjef/CFO – og/eller en HR-ressurs. 

Kanskje du også liker