Fjordkraft - Næringslivets strømleverandør

Fjordkraft og Bedriftsforbundet har inngått et samarbeid som gjør at din bedrift kan få mer for pengene. Fordi bedriften din er medlem i Bedriftsforbundet har dere nå mulighet til å oppnå gode besparelser. Fjordkraft tilbyr skreddersydde strømavtaler, enten bedriften din ønsker en enkel spotavtale eller har behov for en mer forutsigbar strømavtale med sikring.

Besparelser
Om bedriften din benytter dette tilbudet vil dere kunne spare mellom 5.000 og 10.000 kroner i påslag i året, sammenliknet med våre standard kraftavtaler. Hvor mye bedriften din sparer avhenger av hvilket forbruk dere har og hvilken type avtale dere ønsker. Snakk gjerne med oss for å finne ut hvilken strømavtale som er best egnet til din bedrift!

Fordeler for ansatte
Når bedriften din har Fjordkraft i stikkontakten får du som ansatt tilgang til alle våre fordeler. Det betyr at du kan spare penger hos våre samarbeidspartnere hver eneste måned. Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen, så får du enkelt tilgang til dine fordeler. Du logger inn ved å oppgi bedriftens navn, ditt navn og mobilnummer. Les mer og last ned App

Kontakt oss
Har du spørsmål om medlemstilbudet, kontakt oss gjerne!