Fra 1. januar 2017 er det bare tillatt å selge kassasystem som tilfredsstiller kravene i kassesystemloven og kassasystemforskriften. Bokføringspliktige har frist til 1. januar 2019 med å oppgradere sine kassasystem eller anskaffe nytt system. PCkasse tilfredsstiller skattemyndighetenes krav til kassasystem.
Hvordan velger du riktig kassasystem? Vårt mål er at et kassasystem skal være så forståelig og enkelt i bruk at man kan benytte det uten opplæring. I tillegg skal ordre/lager/fakturadelen være så avansert at det dekker alle dine behov.

Komplette løsninger
PCkasse fra IPS har komplette løsninger for handel over disk og elektronisk handel. Alle tjenester ligger klare til å tilpasses din virksomhet. I fremtiden vil handel og distribusjon av varer og tjenester være mye mer knyttet med markedsføring og effektiv logistikk.  Derfor har PCkasse utviklet tjenester som lett kan utveksles med digitale markedsføringstjenester og logistikksystemer.

PCkasse butikkdata fra IPS har alle tjenester tilgjengelig på grunnlisensen, og kan tilpasses alle bransjer og teknologiplattformer. Framtiden er komplette løsninger for mobile plattformer. Kontakt oss for mer informasjon eller om du har prosjekter du tror vi kan løse. 

Personlig service
Bedrifter som driver med personlig service og behandling, vil finne mange smarte løsninger i PCkasse.
Kassen har også integrert SMS og epostfunksjoner slik at man raskt og effektivt kan sende henvendelser til kundene. For kunder som selger tjenester som abonnement, finnes det tilpasset fakturarutine for dette. PCkasse fra IPS har også integrasjon med kalender slik at tjenester kan tilpasses med planlegging i bedriften.

Restaurant og gatekjøkken
PCkasse fra IPS har gode løsninger for restauranter og serveringsbedrifter. Systemet kan også brukes for smarte mobilapplikasjoner. Sammen med gode betalingsløsninger ( pay at table etc ) gir dette effektiv drift av restauranter

 Håndverksbutikker
Håndverksbutikker som selger både varer og håndverkstjenester kan effektivt bruke PC kasse. PC kasse fra IPS har prosjektmodul og timeregistrering. På denne måten er det enkelt å holde oversikt over timer og varer på prosjektene som bedriftene jobber med. PCKtime holder orden på alle timer som bedriften bruker på de ulike prosjektene. Systemet har gode løsninger for utskrifter i produksjonen slik at ingen ordre «glipper»

 Butikk og detaljhandel

PCkasse fra IPS er moderne butikkdata basert på PC med touchskjerm. Det er driftssikkert, stabilt og ikke minst enkelt siden brukeren jobber visuelt i kassen med en kombinasjon av touch, skanning og enkle søkerutiner. Systemet er basert på nyeste teknologi fra Microsoft og våre samarbeidspartnere på utstyr for butikkdata.

Kjedeløsninger
PC kasse fra IPS har gode løsninger for butikker med flere avdelinger eller som samarbeider med hverandre i kjede. Dette er løsninger som støtter felles markedsføring, innkjøpsordninger og kundebehandling. Sentralt i dette er vareregister og gavekortløsninger. Løsningene er fleksible og enkle å administrere fra hovedkontoret. Hovedkontoret har full oversikt over lokale statistikker og er live oppdatert. Her ser man utviklingen og kan sammenholde data med foregående perioder og samme perioder tidligere år.

Selvbetjening
PCkasse fra IPS kan benyttes som helautomatisk selvbetjeningssystem både til kantiner eller som ordresystem for drive in. Løsningen kan også benyttes i restauranter uten servitører ( flyplasser eller andre trafikknutepunkt ). Kundene kan velge menyer fra enkle skjermer og hente maten på dedikerte hentestasjoner eller få den levert direkte til bordet bestillingen er foretatt. 

Netthandel
PCkasse fra IPS har har API til netthandel som flere enn 3.part leverandører har skrevet seg opp mot. Ta kontakt så kobler vi dere mpt en 3.part som passer dere. All vareregistrering, bilder, tekst og ordreadministrasjon foregår enkelt i PCkasse-klienten.

Håkon Høgset er partner, styreleder og daglig leder i IP Solutions AS. Han har det overordnede ansvaret for alle aktiviteter i selskapet. Høgset er genuint interessert i teknologi og spesielt hvordan den digitale revolusjon påvirker oss alle, både i IP Solutions, hos våre kunder, og verden omkring oss. Han er ofte til stede på messer i inn- og utland for å fange opp nye trender og se på nye forretningsmuligheter som kan utvikle selskapet videre.

Innlegg fra IP Solutions:
Innlegg fra IP Solutions: