Vi er en Norsk kompetansebedrift som er utvikler og leverandør av komplette ledelsessystemer for internkontroll, HMS og personal(HR). Grunnleggerne av PlusOffice har en lang historie som pionerer innen bransjen og står bak oppbygningen av flere markedsledende aktører. Første nettbaserte styringssystem allerede i 2001.

PlusOffice gir SMB Norge sine medlemmer knallpris på HMS-system og kurs.


PlusOffice Basis er det eneste verktøy du trenger for å håndtere internkontroll, HMS og personalarbeid. Et digitalt ledelsessystem utviklet for små-mellomstore virksomheter med vektlagt fokus på bransjetilpasning og brukervennlighet.

Systemet er svært fleksibelt, tilgengelig på alle plattformer og du har fri fagstøtte og teknisk support. All integrert skjematikk og innhold levert av PlusOffice vil til en hver tid være oppdatert iht. til gjeldende regelverk og formkrav.

Medlemspris: 5995 – Du sparer 2000 kr i året, og prisen er inkludert brukerlisens til alle ansatte!

PlusOffice er din partner innen HMS og HR. Vi kan levere rådgivning, HMS-system og HMS-kurs tilpasset deres behov!

  • Komplett nettbasert HMS / HR / Ledelsessystem til kun 5995 i året
  • HMS-kurs for ledere til kun 1995
  • Kurs for Verneombud og AMU kun 2995

Bransjetilpassede HMS-kurs

Vi tilbyr et utvalg kurs innen HMS, deriblant lovpålagt opplæring for ledere, verneombud og medlemmer i arbeidsmiljøutvalg. Vi har utviklet en opplæringsplattform for digitale kurs. Opplæringen kan også avholdes i form av åpne og bedriftsinterne kurs.

Ved å ta våre nettbaserte kurs, styrer du selv tempoet og tidspunktet for gjennomføringen av kurset og du får tilsendt kursbevis på e-post etter gjennomført kurs.

Vårt lederkurs dekker den lovpålagte HMS-opplæringen for ledere og kan gjennomføres av alle bedriftens ledere / mellomledere.

Verneombud og AMU-kurs er en perfekt løsning for dere som har avtale om kortere opplæring.

PlusOffice kan også gjennomføre internkurs i de fleste HMS-emner. Ta kontakt på epost post@plusoffice.no eller telefon 488 53 888 dersom du ønsker et uforpliktende tilbud.