Tidsbanken

Tidsbanken - SMB Partner

SMB Norge har inngått partnerskap med Tidsbanken, som vil kunne hjelpe medlemmer med å effektivisere og digitalisere sin drift.

Tidsbanken tilbyr et moderne stemplingsur med digitale timelister og en dynamisk vaktliste, alt skreddersydd din bedrift. Alt av overtid og tillegg regnes ut automatisk, slik at du slipper manuelle og tidkrevende utregninger.  
tidsbanken

Medlemmer av SMB Norge får nå tilgang til et fleksibelt kvalitetsprodukt til meget gunstige priser:

  • Vaktlister rett på mobil
  • Timelister som bygges fortløpende
  • Syke- og fraværsregistrering
  • Prosjektstyring og fakturagrunnlag
  • Norsk og rask support

Hvorfor velge Tidsbanken?

Med over 20 års erfaring har Tidsbanken utviklet seg til å bli et av de mest fleksible timeregistreringssystemene i markedet.
Noen ønsker en enklere fleksitidsordning, andre kontroll over timene ført mot ulike prosjekter for fakturagrunnlag, mens andre er mer opptatt av å planlegge mer kostnadseffektivt. Felles for alle er at de trenger et enkelt og intuitivt system for å fange tiden.

Alt av arbeidstid vil bli utregnet etter deres bedrifts arbeidstidsregler, og derfor får alle SMB medlemmer tildelt en helt egen konsulent som følger dere hele veien i gang med systemet. Vi vet at Norge har blant verdens mest kompliserte arbeidstidsreglement, og det er derfor samarbeidet med Tidsbanken er riktig. Med over 20 års erfaring fra bransjen, kan de tilby et system som takler alle de forskjellige utregningene som er nødvendig, samtidig som de har flere spesialiserte rådgivere som står klar for å hjelpe dere.

tidsbanken

Spar lønnskostnader og gjør lønn enkelt

I Tidsbanken vil man kunne hente ut rapporter i sanntid slik at man som leder til enhver tid alltid har de riktige forutsetningene til å ta de riktige beslutningene. Dette gjør deres kunder mer handlekraftige og lønnsomme.
Tidsbanken er kompatible med de fleste lønnssystemer, slik at man enkelt overfører lønnsgrunnlaget med noen få klikk. Ikke sitt i timevis med rotete og uoversiktlig timelister som skal tolkes før lønn. Skaff deg heller verktøyet som gjør jobben for deg.

Vi gir Tidsbanken gratis ut året til alle SMB-medlemmer. Kun oppstart og implementering kommer i tillegg.

Ta kontakt med Jon-Frode Bosåen, Salgssjef Norge, deres kontaktperson i Tidsbanken.

*Gjelder ikke eksisterende kunder av Tidsbanken

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.