SMB-markedsføring

Digital Markedsføring For Din Bedrift

 

Som medlem av SMB Norge får du tilgang til gratis rådgiving i digital markedsføring per telefon, e-post eller her på vårt kontor.

 

Vi kan dessuten organisere en individuell markedsføringsworkshop for deg og ditt team. Vi gjennomgår dine markedsføringsbehov og tilbyr digitale markedsføringsløsninger og strategier i løpet av denne workshopen.

Dette kan vi hjelpe deg med

  • Facebook Annonsering og rådgivning – Gratis råd om hvordan du kan begynne å bygge merkevarekjennskap, generere potensielle kunder og drive salg fra sosiale medier-plattformer som Facebook, Instagram og LinkedIn.

  • Google Annonsering – Gratis råd om hvordan du kan øke konverteringer eller trafikk til nettstedet ditt ved å designe Google-annonsene som målretter ditt publikum slik at du når dine mål.

  • Nettsiden – Gratis rådgivning og teknisk gjennomgang av nettsiden din. Hvis det er noen problemer, finner vi dem og viser deg hvordan du løser dem for å øke din målrettede trafikk slik at du øker kundemassen og salget.

  • Råd om promotering av arrangementer (workshop, konferanser, mesterklasser osv.)

  • Facebook Messenger Chatbot – Gratis rådgivning om hvordan du kan opprette en automatisert chatbot, veileding og råd om hvilken strategi som er best å bruke for bedriften din

  • Email-markedsføring – Gratis råd om hvordan du starter eller forbedrer markedsføringskampanjer via e-post for å bygge tillit hos kundene slik at de kommer igjen.

  • Webinar – Gratis rådgivning om hvordan du lager live og automatiserte webinarer for å bygge tillit, vise frem kompetansen din, demonstrere og til slutt selge dine produkter eller tjenester.

  • Råd om oppretting og markedsføring av digitale produkter (eGuide, e-bøker, webinarer, kurs osv.)

Din personlige konsulent

En personlig digital markedsføringskonsulent vil bli tildelt virksomheten din.

Konsulenten vil hjelpe deg med å bygge en bro mellom din virksomhet og online verdenen. Du vil få hjelp til å selge produkter, tjenester og du får råd om den beste måten din bedrift kan nå ut til kunder på nett.

Om konsulenten

Inessa Shaeva er en dyktig digital markedsfører med solid erfaring fra både norske, svenske og amerikanske selskaper. Hun har studert hos noen av de skarpeste tech-hodene og gründerne i både Europa og USA. Siden mai har hun vært ansatt som digital markedssjef i SMB Norge.

Hun er ekspert på markedsføring på sosiale medier, men fokuserer først og fremst på Facebook Advertising. Inessa er fokusert på å vokse selskaper og generere salg ved å bruke innovativ digital markedsføring.

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte oss på Messenger eller på e-post shaeva@smbnorge.no

Som medlem av SMB Norge får du tilgang til en gratis analyse av din bedrifts digitale markedsføring. Basert på analysen vil vår digitale markedsføringsekspert kunne gi deg en rekke gode råd. Dette kan foregå per telefon, e-post eller i våre lokaler.  

Ønsker du bistand utover denne analysen så koster det kun 1000 kroner for 2 timer med vår ekspert. Hun vil da kunne hjelpe deg å opprette Facebook-annonsering, opprette Google-annonsering og hjelpe deg til å sette opp avanserte markedsføringskampanjer på Facebook. Du blir fakturert etter utført jobb.

Untitled Document