PlusOffice og SMB Norge har inngått en samarbeidsavtale som gir medlemmer svært gode betingelser på HMS og HR-løsninger, spesialtilpasset for små og mellomstore bedrifter. 

Are Jerstad, Partneransvarlig i SMB Norge

SMB Norges partneransvarlig, Are Jerstad har i flere måneder jobbet for å få på plass en samarbeidspartner innen HR og HMS. Nå er avtalen endelig i boks.

Les også: SMB Norge roser ny tiltaksplan for kvinnelige gründere!

–  Plusoffice har vært vårt førstevalg hele veien på grunn av sine spesialtilpassede og prisgunstige løsninger for SMB-sektoren. Dette er noe våre medlemmer har etterspurt og jeg er utrolig glad for at vi nå kan presentere denne avtalen, konstaterer Jerstad.

Stolt

John Strandmyr, Produktsjef i PlusOffice

PlusOffice har i dag over 600 bedrifter i kundelisten og tilbyr løsninger for integreringer mot regnskap, HR og eksterne brukersystemer. Bedrifter kan dessuten tilpasse utseendet på HMS-systemet med egen logo og fargesett.

Les også: Krever tvangsmulkt-svar fra ministeren

– Vi i PlusOffice er veldig stolt av å ha bli valgt som partner av SMB Norge og vi gleder oss til å snakke med medlemmene og bidra på vår måte til at den norske SMB-sektoren får ennå bedre forutsetninger for vekst og lønnsomhet, sier produktansvarlig John Strandmyr.

Bli medlem i SMB Norge

Klikk på linken under for mer informasjon om PlusOffice og hva de kan tilby deg som medlem:

PlusOffice HMS

 

Del:
Untitled Document