Monica Gregory (v) og Inessa Shaeva i SMB Norge

SMB Norge sender hjem sine ansatte

Samtlige ansatte i SMB Norge har i dag fått beskjed om å ta hjemmekontor de neste to ukene som følge av den sterke spredningen av coronaviruset i Norge.

Les også: Her er corona-tiltakene næringslivet trenger NÅ!

Beslutningen innebærer at organisasjonens hovedkontor i Oslo fra og med fredag 13. mars vil bli stengt og at all møte- og reisevirksomhet som ikke er driftskritisk vil bli avlyst.

Avgjørelsen gjelder i utgangspunktet for de neste to ukene, men vil bli vurdert fortløpende. Totalt er det 9 medarbeidere som jobber ved hovedkontoret til SMB Norge.

– Vi er en liten organisasjon, men vil likevel gjøre det vi kan for å bidra til at belastningen for helsevesenet blir mindre ved å redusere faren for smitte blant våre ansatte, sier kommunikasjonssjef Joachim Dagenborg.

Les også: Finn frem gullkortet Sanner!

Holder hjulene i gang

Joachim Dagenborg, SMB Norge

– I motsetning til mange av våre medlemsbedrifter vil vi i administrasjonen langt på vei klare å holde hjulene i gang, også fra våre respektive hjemmekontor. Vi har tatt alle nødvendige forholdsregler og vil gjøre det vi kan for at dette i så liten grad som mulig skal påvirke medlemmene våre og arbeidet vi gjør for landets små og mellomstore bedrifter, legger han til.

SMB Norge har samtidig valgt å avlyse SMB-Seminaret 2020, som etter planen skulle bli arrangert i Oslo 25 mars. Både næringsminister Iselin Nybø og flere medlemmer av stortingets næringskomitee hadde takket ja til å delta på seminaret.

Les også: 7 gode grunner til å bli medlem i SMB Norge

Kanskje du også liker