SMB Norge på sommerturne!

Denne uken drar SMB Norge ut på sommerturne på Sørlandet for å besøke småbedrifter og treffe forbundets dyktige tillitsvalgte og medlemsbedrifter i regionen.

 

– Etter en utrolig hektisk periode så gleder jeg meg til å komme meg ut av Oslo-gryta og treffe tillitsvalgte og medlemsbedrifter som vi har jobbet så hardt for de siste månedene, sier SMB Norges tidligere administrerende direktør.

Les også: Bedriftsforbundet blir SMB Norge

– Jeg gleder meg også sette meg ned med våre dyktige tillitsvalgte for å høre hvordan våre tillitsvalgte og nye medlemsbedrifter har kommet seg igjennom denne krisen, legger han til.

bli tillitsvalgt i SMB Norge

Atle Thorstensen, regionsansvarlig i SMB Norge

Vi ser frem til å treffe våre tillitsvalgte og 

medlemmer

Sammen med Jørund Rytman, som er leder for politikk og samfunnskontakt, kommunikasjonssjef Joachim Dagenborg og Atle Thorstensen som er regionsansvarlig i forbundet, vil SMB Norge-sjefen besøke Grimstad, Arendal, Kristiansand og Kvinesdal de nærmeste dagene.

– Vi skal innom rundt 10 bedrifter langs sørlandskysten, og så skal vi ha større samlinger i både Kristiansand og Arendal, forteller Thorstensen som oppfordrer SMB ledere og andre bedriftsbyggere i regionen som ønsker å dele sine utfordringer med gjengen fra SMB Norge til å ta kontakt slik at vi har det beste utgangspunktet når vi til høsten skal forhandle støtteordninger og krisehjelp til landets små og mellomstore bedrifter.

Regionsansvarlig Atle Thorstensen treffes på [email protected] 

Les også: vellykket årsmøte i Region Vest

Kanskje du også liker